støjdæmpning udendørsHvert år bliver der registreret over 1.800 høreskader hos danskere, der på den ene eller den anden måde er blevet udsat for høj og vedvarende støj. Høreskader kan komme af mange forskellige årsager, men oftest kommer de, hvis du arbejder steder med højt lydniveau fra for eksempel maskiner. Inden for de sidste par år er der også blevet registreret en lang række høreskader hos folk, der enten arbejder med metrobyggeriet, arbejder op ad det eller er nabo til det. Sidst men ikke mindst er det heller ikke unormalt at finde høreskader hos folk, der arbejder i travle, storrumskontorer eller udendørs, hvor der ikke er tilstrækkelig lydisolering eller støjdæmpning.

Det er alvorligt, at få en høreskade, da de svækker eller helt fratager en af dine sanser, som ikke kan genoprettes. Er hele eller dele af din hørelse først gået tabt, så må du leve med høreskaden resten af livet.  Ergo burde udendørs støjdæmpning være et must.

Støj på arbejdspladsen kan afhjælpes med udendørs støjdæmpning

Støj på arbejdspladsen kan være et alvorligt helbredsproblem. Støjen kan give kroniske, fysiske skader. Hos firmaet BL Støjisolering har de specialiseret sig i netop, at udarbejde støjdæmpning og akustikdæmpende løsninger til industrivirksomheder, både indendørs og udendørs løsninger. Med deres forskellige støjdæmpningsløsninger er de nu blandt de førende i Danmark, når det kommer til at mindske støj fra produktionslinjer, både inde og udendørs. Med den korrekte form for støjdæmpning, kan både det inden og udendørs arbejdsmiljø bidrage til en langt højere effektivitet, og samtidigt vil du som arbejdsgiver være med til at nedsætte chancerne for arbejdsskader blandt dine ansatte.

Desuden har BL Støjisolering også specialiseret sig i udendørs støjdæmpning, for at forbedre det udendørs miljøe. Med BL Støjisolerings udendørs støjdæmpningsløsninger har de gjort det væsentligt nemmere for industri og beboelse at leve side om side. Især inden for de seneste par år, har de fået mange henvendelser fra både private og virksomheder, der er interesseret i, at få en udendørs støjdæmpningsløsning, så de kan holde ud at være nabo til Metrobyggeriet i København.

Eksempler på udendørs støjdæmpning

BL Støjisolering er kendt for at kunne klare næsten alle løsninger, når det kommer til udendørs støjdæmpning, og især i København har de haft travlt. De har gennem tiden løst mange sjove og interessante opgaver inden for udendørs støjdæmpning, og især løsninger for Københavns Metro og de omkringboende naboer har der været mange af.

Udendørs støjdæmpning for Købehavns Metro

Under den første etape af metrobyggeriet i København, blev der problemer med støjen for de omkringboende naboer, da boremaskinerne kørte i døgndrift. De larmende maskiner var et problem, der ikke kunne ignoreres, hvorfor BL Støjisolering også blev hyret til at finde en udendørs støjdæmpningsløsning for at reducere støjen fra boremaskinerne. Støjeksperterne fra BL Støjisolering sørgede for, at både borehoved og motorrum blev indkapslet så effektivt, at der kunne bores i døgndrift, uden at genere de omkringboende naboer og virksomheder. En spændende opgave inden for udendørs støjdæmpning i København, der gavnede mange mennesker, både privat og i arbejdssammenhæng.