stoej-generelt2

Lydisolering i hjemmet

Rigtig mange danskere døjer med støj og larm i hjemmet. Og her snakker jeg ikke i form af børn, TV og andet. I hvert fald ikke sine eller sit eget. Men muligvis naboens. Ja, rigtig mange nabostridigheder skyldes støj, som en eller flere af naboerne laver. Dette kan være børn i lejligheden ovenover, eller det kan være en naboens hus, der ligger tæt op ad dit, hvorfor du altid kan høre naboen spille musik. Det kan også være, at du bor i centrum af en by eller i nærheden af en stor vej, som er årsag til rigtig meget støj. Der kan være en million årsager til støj, men de har alle det tilfælles, at det kan være et stort irritationsmoment, som på en eller anden måde kan ødelægge din hverdag.

Men dette kan du heldigvis komme til livs, så du kan undgå nabostridigheder eller undgå søvnproblemer. Du gør nemlig rigtig klogt i at investere i lydisolering af din bolig, og dette kan både være af dine vinduer, vægge, gulve og lofts.

Lydisolering på arbejdspladsen

En ting er støj i hjemmet, som du selv kan gøre noget aktivt for. En anden ting er støj på arbejdspladsen, som du umiddelbart ikke lige kan være herre over selv.

De fleste virksomheder har desværre ikke mulighed for at tilbyde alle sine ansatte hver deres kontor, hvorfor man ofte må dele kontor med en enkelt eller to, men andre oplever desværre også, at de må sidde i ét stort lokale med sine kollegaer. Dette kan naturligvis føre til rigtig meget støj, og det kan gøre det rigtig svært at koncentrere sig om sit arbejde og få lavet sine ting til tiden.

I og med at du ikke selv er herre over støjniveauet, så er det ej heller din skyld, når du ikke kan koncentrere dig tilpas nok til at få lavet dine ting. Din arbejdsgiver har i sådanne tilfælde også et ansvar. Du gør derfor klogt i at råde dine arbejdsgivere til at investere i lydisolering af kontorerne, hvilket i sidste ende også vil komme virksomheden til gavn, da den hurtigt vil kunne se, hvordan mere effektive og motiverede medarbejdere gavner bundlinjen.

Gør derfor dig selv og dine kollegaer en tjeneste og få din arbejdsplads bedre lydisoleret. Jeg kan varmt anbefale dette firma, som stod for opgaven med at lydisolere de kontorer, som jeg selv arbejder på.