I dag er der to uger, til de fleste danskere får juleferie, og dermed er julen officielt skudt i gang. Julen er også kaldet hjerternes fest, og det er en højtid, hvor det handler om at udvise kærlighed og glæde til andre, hvor man oftest samles med dem, man holder af. Desværre har indbrudstyvene ikke helt forstået dette, og mange udnytter, at en del danskere ikke er hjemme i julen, og derfor er julen altså højsæson for indbrudstyve. Skal du ikke være hjemme i julen, så kan du i denne artikel få nogle gode råd til tyverisikring af en låsesmed i Århus.låsesmed århus

Århus og København er formentlig de to storbyer i Danmark, hvor der bliver begået flest indbrud, og det gælder især i juletiden. Man kan dog gøre sit for at snyde tyven og lade vedkommende tro, at man er hjemme, selvom man faktisk ikke er. Dette gøres ved at lade lyset i boligen være tændt, og det er også en god ide at tænde for radioen. Endeligt kan du med fordel lave en aftale med dine naboer om, at de kan tømme din postkasse, for vælter det ud med reklamer fra postkassen, er det et tydeligt tegn på, at der ikke er nogen hjemme og ikke har været det i lang tid. Hvis naboerne gider, kan du også bede dem om at holde lidt øje med din bolig, hvis det giver dig tryghed.

Ifølge den låsesmed i Århus vi har fået fat i, så findes der en række andre gode råd, der er lidt mere låsetekniske, og som muligvis kræver et besøg af en låsesmed.

Først og fremmest er det vigtigt at sikre, at låsene ikke er forældede. Er låsene mere end 7-10 gange, så er det en god ide at få dem udskiftet, inden helligdagene står for døren.

Derudover bør man også sikre sig, at låsen er både bore-, dirke- og kopieringsbeskyttet, og at døren slutter tæt til dørkarmen. Er du i tvivl om, hvorvidt du har brug for at få udskiftet dine låse, så står låsesmeden i Århus gerne til rådighed og kan hurtigt udføre et sikkerhedstjek af de låsetekniske foranstaltninger.

Du kan læse flere gode råd til tyverisikring af din bolig her.

Låsesmeden i Århus arbejder også i Grenå, Horsens, Randers, Silkeborg, Skanderborg og Viborg. Har du brug for en låsesmed i København, så klik her.

Rigtig god jul!