Er du i gang med et byggeprojekt i Københavnsområdet, så kan jeg varmt anbefale dig at få professionel byggerådgivning i forbindelse med byggeprojektet. Der findes dog flere virksomheder, der tilbyder byggerådgivning i København, og det kan være svært at træffe beslutningen om, hvem man skal kontakte, især fordi det er velkendt, at der i branchen er rigtigt meget fusk og svindel. Derfor anbefale jeg dig at kontakte en byggesagkyndig, du har fået anbefalet af andre, som kan stå inde for, at det arbejde der bliver udført nu også er godt nok.

Jeg har efterhånden haft gang i en del forskellige byggeprojekter, og hver eneste gang vælger jeg at få byggerådgivning i København hos Henning Jensen fra HJ Consult. Han tilbyder også ejendomsrådgivning, hvilket også er efterspurgt i mange tilfælde, og det kan godt betale sig at samle begge ydelser hos den samme person, da det bliver noget rod, hvis man skal have fat i ét firma for ejendomsrådgivning og et andet for byggerådgivning i København.

Jeg har altid været meget glad for Henning Jensens konsulentydelser, både når det gælder ejendomsrådgivning og byggerådgivning i København, og derfor vil jeg også gerne benytte mig af muligheden for at give ham en anbefaling med på vejen, og på den måde kan I også spare jer selv for en forfærdelig masse tid, for nu behøver I ikke selv at bruge oceaner af tid på at finde en kompetent rådgiver inden for både ejendomsrådgivning og byggerådgivning i København.