Min kone og jeg skal have nyt tv- og sofabord. Vi synes begge at både sofabordet og tv-bordet skal være meget lavt. BoConcept har nogle af slagsen, men der er blot 2 problemer; tv-bordet skal være 3,5 meter, hvilket er umuligt at finde og så er der det med prisen.

Hos BoConcept koster et tv-bord på lidt over 2 meter, næsten 5 tusinde kroner!!! Det er laaaangt over vores budget! Derfor har vi nu besluttet os for at lave både tv-bord og sofabord selv og de skal begge være ud af beton! Vi elsker det rustikke look, så når jeg tænker over det, vil jeg meget hellere have et unikt og hjemmelavet bord, i stedet for masseproducerede møbler – dem har vi i forvejen masser af 😉

Jeg har snuset lidt rundt på nettet og fundet frem til fremgangsmåden. Jeg er åbenbart – og faktisk heldigvis – ikke den eneste, der fået denne fikse idé! 🙂

Jeg har fundet ud af, at man kan tilføje farve til betonnet, og skabe en masse spil på den måde. Samtidig kan man komme lidt væk fra et 100 % betonlook.

Jeg har ikke helt besluttet mig for – eller VI har endnu ikke besluttet OS for hvordan de skal se ud. Den process er vi i gang med nu.
Når vi har fundet ud af hvordan de skal se ud, venter jeg med at støbe dem til juni, hvor der forhåbentligt er flere solskinsdage end det man kan forvente nu i april måned. Her er et billede af, hvordan et beton spisebord kan se ud:

concrete_table_top_concrete_exchange